Search found 7 matches

Sun May 16, 2021 8:40 pm
Forum: Bugs
Replies: 2
Views: 620

Re: Set default button doesn't work

Now everything is fine! Thanks a lot :wink:
Sun May 16, 2021 10:33 am
Forum: Bugs
Replies: 2
Views: 620

Set default button doesn't work

It started yesterday. When I click 'set default' and then reload the page the map shows me San Francisco. Even when I try to open, for example, this link, it takes me here. Also happening in incognito mode.
Mon May 11, 2020 5:15 pm
Forum: Bugs
Replies: 13
Views: 11281

Re: Upload failure

I can not upload files by phone and by website as well. On wigle.net/uploads i get a message "Unable to send file: error" and in console there I see "There was an error processing your request. It has been logged (ID b9b8ffcd7dd45273)" and error 500. Is it connect with temporary problems or it needs...
Thu Mar 07, 2019 6:51 pm
Forum: WiGLE News
Replies: 2
Views: 8282

Re: April Fools' Day is not today, but…

Good spot. We owe you stickers, if you want 'em!
Hmm, stickers? Definitely yes.
Wed Mar 06, 2019 3:01 pm
Forum: WiGLE News
Replies: 2
Views: 8282

April Fools' Day is not today, but…

…probably this is an Easter egg :D :D :D
https://youtu.be/SPa_K60xolI
Tue Dec 05, 2017 9:15 pm
Replies: 7
Views: 12987

Re: Different look, december 2017

We've tuned the drawing sizes to start increasing at less (more zoomed out) levels, hopefully that's better for you.
Just added a boost to network pixel size
Looks good, thanks for that! And could you change showing SSIDs from 20th zoom to 19th? Just for quick glance.
Sat Dec 02, 2017 11:56 pm
Replies: 7
Views: 12987

Re: Different look, december 2017

I don't like this new look, I hope that this is temporary. Network dots should be bigger. And there are no cell towers at all on the map.

Go to advanced search