Search found 19 matches

Fri Jan 18, 2013 12:07 am
Replies: 3
Views: 7650

Best Android for WigleWifi

I have a Motorola Droid 2 that I was using just for Wigle (no cell service), but lately it won't get a GPS lock. Are there any recommendations for low cost Android phones that could be picked up on eBay that work great with Wigle. I'm looking for something that doesn't take a year to get GPS lock an...
Wed Apr 27, 2011 9:22 pm
Replies: 7
Views: 11835

Re: consolidated.db

This is an amazing new feature. I never realized how many networks my iPhone has been around in the last year. My 2 files had a total of 195,000 networks in them! This is going to hugely increase the total networks if everyone using Wigle pulls their DBs
Fri Jan 14, 2011 6:36 am
Replies: 2
Views: 14210

Re: Possibly corrupt file failed

Thanks for checking it out. The sole maintainer on the Kismac project just kicked back into high gear and discovered a problem with garbage collection that was causing corruption of files.
Sun Jan 09, 2011 10:49 pm
Replies: 2
Views: 14210

Possibly corrupt file failed

I had a recent upload of a .kismac file that may have been corrupted. The file parsed, but ultimately the processing failed. Any chance someone could see what caused it to fail?

20110109-00111 Failed 100% 3 2011-01-09 16:11:31 1.kismac 753,674 0 0 160 158
Sat Nov 06, 2010 11:06 pm
Replies: 2
Views: 5484

Re: Network count in file and Wigle don't match

Awesome. The numbers look good now. Thanks for the quick reply and this project as a whole. It's a nice distraction for me and a good excuse to see my whole region.
Fri Nov 05, 2010 7:24 pm
Replies: 2
Views: 5484

Network count in file and Wigle don't match

I just noticed after uploading a file that the network count in my file and the network count shown by Wigle aren't matching. I was wardriving with Kismet on my Mac and saving to .nettxt file format. The file shows 4,212 networks, but Wigle shows just 2,593 networks. The transaction ID was 20101105-...
Mon Feb 08, 2010 3:27 am
Replies: 11
Views: 21809

I started with WiFiFoFum since it was the original. When WiFiWhere came out I switched for the automatic Wigle uploads, but it's very buggy. I've experienced far too many failed uploads to Wigle to really utilize the feature. Also the scan rate is far slower than WiFiFoFum, which makes for poor scan...
Sat Jan 23, 2010 4:24 am
Replies: 16
Views: 41343

CSV

I've had the same issue in some of my larger uploads to Wigle. I got around it by turning off the auto delete after upload feature. Then after you upload you can check to see if there were errors and if so just mail yourself the CSV. The app obvious has a few, bugs but overall it works great.
Sun Oct 11, 2009 6:26 am
Replies: 3
Views: 8580

Hardware support is still a bit iffy in Kismac, but it's gotten a lot better. You'll have support for anything built in, several pcmcia cards, and several usb adapters.
Sun Oct 11, 2009 6:25 am
Replies: 2
Views: 7724

I run a omnidirectional antenna as well as a directional panel style antenna and I've noticed that it does add a certain amount of my stumbling numbers. It's not dramatic, and I certainly wouldn't invest any significant amount of cash in such an antenna, but if you can get it for a good price it may...
Sun Oct 11, 2009 6:23 am
Replies: 2
Views: 8055

Step one would be to make sure the GPS is actually registering in /dev/. I've always been successful plugging in my gps and running dmesg or lshw to see the particular device that's initialized by the new hardware. From there try to cat the device. The GPS should be sending a constant stream of data...
Sun Oct 11, 2009 6:17 am
Replies: 4
Views: 9054

Incase anyone out there is still looking around for a GPS I'd highly recommend the globalsat bu-353 as well. Works great on my Mac and Linux boxes. Small size, high accuracy, fast fix.
Thu Sep 03, 2009 6:44 am
Replies: 3
Views: 8580

Have you tried Kismac in OS X?
Sun Jul 19, 2009 5:30 pm
Forum: WiGLE News
Replies: 5
Views: 12387

Queue seems to be stuck

There seems to be an issue with the queue. I uploaded yesterday afternoon and my 2 files became 262 and 263. After a few hours the queue dropped to 261 and 262. This morning I'm still in the same spot. This might not be related, but I noticed that yesterday 2 small files I uploaded took 7900 and 260...

Go to advanced search