Pardon the small interruptions

The frontpage news bits

23 posts • Page 2 of 2

Postby arkasha » Tue Jan 31, 2017 10:43 pm

should be fixed now - thanks for the catch. We switched template engines, there was some old syntax that escaped our notice.

Cheers!

Postby -kw » Sun Feb 12, 2017 10:27 pm

When searching, e.g. for a network at https://wigle.net/search, and the search fails there is notification box: http://fs5.directupload.net/images/170212/j7l9afg4.jpg
After closing this box, the wigle loading screen (which is pretty cool btw) still is displayed and cannot be clicked away (only using ESC key): http://fs5.directupload.net/images/170212/anyeaval.jpg
It would be cool of this is closed simultaneously with the box :)
Great job! Thanks!

Postby arkasha » Fri Feb 17, 2017 6:56 am

Search screen "in progress" should now be dismissed correctly in the event of an error. Good catch and thanks for the feedback!

Postby -kw » Sun Feb 26, 2017 2:40 pm

Seems like Month rank is broken on website: Month Rank: #488 (0 since last month)
This lasts some weeks for now ;)

The android app shows the correct month rank :)

Postby arkasha » Sun Feb 26, 2017 7:21 pm

good find; now how the hell is that happening??

What I see:
personal stats on the site: Broken
general ranking on the site: Working
personal stats on the app: Working

short version: until the next release of WiGLE WiFi Wardriving, the app is run off the "old" (v1) API, the site from the "new" (v2) API. Time for me to start debugging.

As always, thanks for the help!

-ark

Postby -kw » Sun Feb 26, 2017 8:04 pm

No problem and thx for fixing this!
Sorry for giving you work ;)

Postby arkasha » Sun Feb 26, 2017 8:53 pm

I'm just confused at how completely I messed that up; thanks for keeping us on track!

s/giving you work/encouraging you do your work correctly!/g :D

23 posts • Page 2 of 2

Return to “WiGLE Frontpage”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests