WiGLE not processing new files?

Talk about whatever

4 posts • Page 1 of 1

Postby khoff » Wed Jul 04, 2012 4:23 pm

Hi all

I uploaded a new file this afternoon, and it hasn't been processed.

My "recent uploads" page says: "WiGLE currently has 122 files queued for processing." The file status of task says "Queued for Processing" and the "Task %-age Complete" seems to be stuck at "#64" (I assume this is 64%). It seems to have been stuck like this for a while since I uploaded my file a couple of hours ago now.

Does somebody need to go reboot a server or kill a daemon or something?

I hope it wasn't anything messed up in my file that screwed things up!

Postby uhtu » Wed Jul 04, 2012 5:04 pm

that #N is how far back in the queue your file currently is.
rest assured, they are processing as fast as they can, there's just alot of crunching that goes into some of these big files.

-uhtu

Postby khoff » Wed Jul 04, 2012 6:37 pm

Ah, OK. There must be some massive file being munched then....

It's up to: "WiGLE currently has 189 files queued for processing."

I wonder who has uploaded a file with a couple of billion SSIDs?

Postby i_do_dew » Sun Jul 08, 2012 5:18 am

Ah, OK. There must be some massive file being munched then...
Says the guy who posted 45k new APs last month, and 202k new since January. Wish I drove a cab or something.
Image
WiGLE....
  • Have you driven today?
[/size]

4 posts • Page 1 of 1

Return to “General Grabbag”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests